Jessica van Weperen kan terugkijken op meer dan 25 jaar praktijkervaring op het gebied van HR- Quality en officemanagement, voorheen als partner van Klijn & van Weperen, partners in zakelijke dienstverlening en tegenwoordig als eigenaar van Van Weperen & Partners, zakelijke dienstverlening.

Door haar ervaring kan zij middels een korte analyse tot een daadkrachtige aanpak van een project komen.  De “No Nonsense” methodiek staat hoog in het vaandel.
Kortom, Van Weperen & Partners staat voor efficiënt en daadkrachtig aanpakken waarbij de kwaliteit voorop staat.

Indien nodig voor een project kan gebruik gemaakt worden van businesspartners.

Jessica van Weperen

Jessica van Weperen

Eigenaar

Jessica van Weperen (1962) is na haar opleiding gaan werken in de uitzendbranche waar zij als manager eindverantwoordelijk was voor de vestiging en leiding gaf aan een team van medewerkers. Haar wens om verdieping te krijgen in mens en arbeid heeft geleid tot een volgende carrière stap. Zij is als HR Manager gaan werken binnen de transport, logistiek en scheepvaartbranche en heeft zich bekwaamd in de diverse aspecten die aan Human Resource Management gerelateerd zijn. Naast haar functie van HR Manager heeft zij ook de functie van Quality Manager vervuld waarin zij de nodige kennis en ervaring heeft opgedaan van diverse kwaltiteitsmanagementsystemen. Vanaf 2008 heeft zij zich ook verdiept in A.E.O ( Autorized Economic Operator) en inmiddels al menig bedrijf begeleid bij het verkrijgen van een A.E.O. vergunning.
Haar kracht is de wijze waarop zij enerzijds als sparringpartner kan optreden naar directie en management en anderzijds ook de juiste toon weet te vinden naar de medewerkers.